Naslovnica

Izložba "Dani jabuka '07"

Podsjećamo sve one koji su prijašnjih godina posjetili ovu izložbu kao i one koji će to tek učiniti da se i ove godine u Velikoj Gorici održava tradicionalna izložba "Dani jabuka '07". Na našoj stranici možete pročitati raspored predavanja. Sva izložbena mjesta lijepo su uređena, a iznad jabuka označen je naziv sorte i proizvođač (preporučujemo svima da iskoriste priliku i pogledaju mnoge sorte koje je inače teško naći u prodaji, a izgledaju mnogo ljepše nego u knjigama). Redovito se može kušati različite sorte jabuka i jabukovaču. Uz jabuke izloženi su i drugi proizvodi od jabuka, vina, med i proizvodi od meda. Ovdje možete vidjeti nekoliko fotografija s izložbe održane 2004. godine.

23.-25.11.2007: Dani jabuka '07, Velika Gorica

GRADSKO POGLAVARSTVO GRADA VELIKE GORICE i,
HRVATSKI ZAVOD ZA POLJOPRIVREDNU SAVJETODAVNU SLUŽBU, Odsjek Zagrebačke županije

Vas pozivaju na

VIII. izložbu jabuka
" Dani jabuka '07 "

Izložba će se održati od 23. do 25. studenog 2007. godine u OŠ Eugena Kvaternika, Školska 4, Velika Gorica.

Program izložbe:

PETAK, 23. studenog 2007.
17.00 sati - školska dvorana OŠ E. Kvaternika - Otvaranje izložbe jabuka "Dani jabuka `07"

SUBOTA, 24. studenog 2007.
9.00-18.00 sati: blagovaonica OŠ E. Kvaternika – Izložba i prigodna prodaja jabuka
10.00 sati - Okrugli stol: 1. dr.sc. Ante Biško (Zavod za voćarstvo) - Kemijska analiza tla, osnovni preduvjeti za gnojidbu i podizanje trajnih nasada
2. Krunoslav Dugalić, dipl. ing. agr. (Poljoprivredni institut Osijek): Kakvoća voćnih sadnica
3. Senad Dupljak, ing. polj. (Werkos d.o.o.): GlobalGap (EurepGap) certificiranje poljoprivredne proizvodnje nužne na tržištu EU.

NEDJELJA, 25. studenog 2007.
9.00–14.00 sati: blagovaonica OŠ E. Kvaternika - Izložba i prigodna prodaja jabuka
14.00 sati: blagovaonica OŠ E. Kvaternika – zatvaranje izložbe