Pozivamo sve zainteresirane za uzgoj voćaka da poslušaju predavanje na temu "Sadnja voćnih sadnica".

Predavanje će se održati u utorak 30. listopada 2007. u 19:00 sati u dvorani Mjesne samouprave Prečko, Prečko bb (tramvajska stanica Petrovaradinska u Horvaćanskoj). Predavači su članovi Udruge Viva Zagreb.

Ulaz je slobodan.

Svakako preporučujemo dolazak svima koji ove jeseni namjeravaju zasaditi voćne sadnice jer će moći čuti kako se pravilno sadi voćna sadnica, što je sve potrebno pripremiti za sadnju te saznati koje je najbolje vrijeme za sadnju. Pravilno posađena sadnica brže i bolje raste i vjerojatnije je da će dulji niz godina donositi zdrave i kvalitetne plodove.

Na predavanju će se moći dobiti obavijesti o terminu održavanja pokaznih praktičnih vježbi sadnje voćnih sadnica, kojoj, za razliku od predavanja koja su otvorena za sve, mogu prisustvovati samo članovi Udruge ViVA (ukoliko želite izravno vidjeti kako se sadi voćna sadnica, pa i sudjelovati u samoj sadnji, a niste naš član, možete se učlaniti u Udugu Viva Zagreb za što dobivate mogućnost prisustvovanja svim pokaznim vježbama).

Udruga ViVA Zagreb