Dobrodošli na stranice Udruge voćara i vinogradara amatera Grada Zagreba i Zagrebačke županije!

Vijesti

PREDAVANJE

Pozivamo Vas na predavanje "Specifičnosti rezidbe bobičastog voća" kojim otvaramo ovogodišnju malu školu voćarstva. Predavanje će se održati u ponedjeljak 18. veljače 2019. u Selskoj 3 (Mjesni odbor "Bartol Kašić") s početkom u 18 sati. Na predavanju će biti moguće uplatiti članarinu za 2019. godine (100 kuna) i bit će dogovor oko održavanja izborne skupštine i pokaznih vježbi. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane.

MALA ŠKOLA VOĆARSTVA

U maloj školi voćarstva mogu za samo 100 kuna godišnje, koliko iznosi godišnja članarina, sudjelovati svi članovi Udruge. Namijenjena je voćarima i vinogradarima hobistima, vlasnicima manjih nasada na okućnicama.

Mala škola voćarstva uključuje: predavanja, praktične radionice o rezidbi voćaka i vinove loze, praktična radionica cijepljenja voćaka, prepoznavanje bolesti i štetnika voćaka, određivanje zrelosti voćaka za berbu.... Više informacija na e-mail udrugavivazagreb@gmail.com.

Mjesečev sjetveni kalendar - praćenjem mjesečevog sjetvenog kalendara moguće je odabrati najpovoljnije dane za obavljanje pojedinih radova npr. uzimanje plemki voćaka, obavljanje rezidbe, ukorjenjivanje reznica...

KAKO POSTATI ČLAN UDRUGE VIVA

KALENDAR DOGAĐANJA

18. veljače 2019. - 18 sati - predavanje "Specifičnosti rezidbe bobičastog voća"

Dodatne informacije na broj tel. 091 3240 738.

Pozivamo članove koji se žele aktivnije uključiti u rad Udruge (pripremanje tekstova i predavanja, pomoć oko organizacije pokaznih vježbi) da se jave na e-mail udrugavivazagreb@gmail.com

arhiv vijesti