Dobrodošli na stranice Udruge voćara i vinogradara amatera Grada Zagreba i Zagrebačke županije!

 Vijesti

REDOVITA SKUPŠTINA UDRUGE

Redovita skupština Udruge voćara i vinogradara amatera Grada Zagreba i Zagrebačke županije održat će se u ponedjeljak 17. veljače 2020. u 18.30 sati u Selskoj 3, Mjesni Odbor Bartol Kašić.

Prijedlog Dnevnog reda:

1. Prijedlog i izbor zapisničara i ovjerovitelja zapisnika
2. Donošenje odluke o iznosu članarine
3. Izvješće o radu Udruge u 2019. godini
4. Izvješće Nadzornog odbora
5. Plan aktivnosti u 2020. godini
6. Razno - dogovor o rezidbi

 

SAZNAJTE SVE O RAZVOJNOM CIKLUSU VINOVE LOZE


MALA ŠKOLA VOĆARSTVA

U maloj školi voćarstva mogu za samo 100 kuna godišnje, koliko iznosi godišnja članarina, sudjelovati svi članovi Udruge. Namijenjena je voćarima i vinogradarima hobistima, vlasnicima manjih nasada na okućnicama.

Mala škola voćarstva uključuje: predavanja, praktične radionice o rezidbi voćaka i vinove loze, praktična radionica cijepljenja voćaka, prepoznavanje bolesti i štetnika voćaka, određivanje zrelosti voćaka za berbu.... Više informacija na e-mail udrugavivazagreb@gmail.com.

 

Mjesečev sjetveni kalendar - praćenjem mjesečevog sjetvenog kalendara moguće je odabrati najpovoljnije dane za obavljanje pojedinih radova npr. uzimanje plemki voćaka, obavljanje rezidbe, ukorjenjivanje reznica...

 

KAKO POSTATI ČLAN UDRUGE VIVA

KALENDAR DOGAĐANJA

17. veljače 2020. - 18.30 sati - Redovita skupština

Dodatne informacije na broj tel. 091 3240 738.


 

Pozivamo članove koji se žele aktivnije uključiti u rad Udruge (pripremanje tekstova i predavanja, pomoć oko organizacije pokaznih vježbi) da se jave na e-mail udrugavivazagreb@gmail.com

 

 

 

 

 

arhiv vijesti